جزییات تست انسانی واکسن تزریقی _ استنشاقی «کووپارس»/ تولید انبوه واکسن از اواخر تابستان
جارستان به نقل از ایسنا؛ رئیس دانشگاه علوم پرشکی ایران جزئیات کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو رازی را تشریح کرد. دکتر جلیل کوهپایهزاده، درباره جزئیات آغاز کارآزمایینی بالینی واکسن کرونای انستیتو رازی با نام « کوو پارس رازی» که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام میشود، گفت: قرار است در کارآزمایی بالینی فاز انسانی
جارستان به نقل از ایسنا؛ رئیس دانشگاه علوم پرشکی ایران جزئیات کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو رازی را تشریح کرد.
دکتر جلیل کوهپایهزاده، درباره جزئیات آغاز کارآزمایینی بالینی واکسن کرونای انستیتو رازی با نام « کوو پارس رازی» که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام میشود، گفت: قرار است در کارآزمایی بالینی فاز انسانی این واکسن دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی همکاری داشته باشد. احتمالا کارآزمایی بالینی در فاز اول با ۱۳۰ داوطلب در ۴ بازه مداخلهای از روزهای آینده و اوایل اسفند ماه آغاز خواهد شد.
وی افزود: پس از این مرحله که دو دوز تزریقی و استنشاقی ارائه میشود، فاز دوم را بر دو گروه ۲۵۰ نفره آغاز میکنیم. انجام فاز یک و دو مطالعات بالینی حدود ۴ تا ۵ ماه زمان لازم دارد و پس از آن فاز سوم مداخله انسانی بر جمعیت بیشتری ( حدودا ۲۰ هزار نفر و یا بیشتر) انجام میشود. امیدواریم طبق پیشبینیها و مشاهدات فاز حیوانی، بتوانیم به نتایج خوبی از این واکسن جدید نوترکیب برسیم.
وی درباره زمان بندی دریافت واکسن در میان داوطلبان تزریق این واکسن، اظهار کرد: واکسن در روزهای یک، ۲۱ و ۵۱ ارائه میشود. روزهای یک و ۲۱ تزریق عضلانی صورت میگیرد و روز ۵۱ بخش استنشاقی آن در اختیار داوطلب قرار میگیرد.
کوهپایه زاده درباره نحوه پذیرش داوطلبان تزریق واکسن کرونای انستیتو رازی، تصریح کرد: بر اساس پروتکلهای تعیین شده افراد میتوانند از طریق سایت موسسه تحقیقات واکسن سازی رازی ثبت نام کنند و افراد واجد شرایط پذیرش میشوند، فعلا حتی از بین اساتید و دانشجویان دانشگاه ایران هم داوطلب تزریق واکسن داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه زمان آغاز فاز سوم مطالعات بالینی واکسن بستگی به اتمام فاز اول و دوم دارد، ادامه داد: با توجه به زمانبندی حدودا ۴ تا ۵ ماه اتمام دو فاز اول گمان میکنیم بتوانیم فاز سوم را در اواسط تابستان ۱۴۰۰ انجام دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره زمان تقریبی اتمام کارآزماییهای بالینی و ورود به مرحله تولید انبوه «واکسن کوو پارس رازی»، گفت: پیشبینی ما بر اساس اعلام همکاران دانشگاهی و دوستان در انستیتو رازی این است که تا اواخر تابستان آماده تولید انبوه واکسن شویم.
وی در خاتمه تاکید کرد: تمام واکسنهایی که در دنیا و ایران در دست ساخت است ارزش و اثرگذاری خود را دارند اما نکته قابل توجه این است که مردم باید رمز رعایت بهداشت فردی (شفا) شامل شستوشوی دستها، فاصلهگذاری فیزیکی و استفاده از ماسک را به عنوان یک تکلیف از هر واکسنی موثرتر بدانند؛ زیرا به کاهش گردش ویروس در جامعه کمک میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰